FAQ


Veel Gestelde Vragen


Wat is levertijd van mijn bestelling?

Bijna alle producten die je bij ToyDate vindt, kunnen direct worden geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzorgde levering. Bestel je vandaag en is het artikel voorradig? Dan heb je het door jou bestelde artikel met 2 dagen in huis. Afwijken de levertijden staan in de omschrijving.

Wat doe ik als het artikel defect blijkt te zijn?

Mocht het zijn dat een product defect blijkt te zijn kan direct contact opnemen met onze klantenservice. De mogelijkheid om producten te retourneren is er altijd. Controleer dan of het product voldoet aan onze retoureisen.

Op welke manieren kan ik betalen?

Selecteer eenvoudig jouw gewenste betaalmethode tijdens het afrekenproces. Alle bekende betaalmogelijkheden worden u aangeboden.  Voor meer informatie over uw betaalmogelijkheden kunt u terecht bij Betaalmethoden.

Wat bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 7,95
De verzendkosten voor België bedragen € 7,95

Bij bestellingen boven een bedrag van € 50,00 Gratis!

Meer informatie over verzendingen vindt u hier.

Wat is de reactie termijn?

Je hebt bij ToyDate het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Wordt mijn bestelling ook bij de buren afgeleverd?

Het door jou bestelde product wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag het pakketje opnieuw aanbieden.

Hoe ziet de verpakking van mijn bestelling eruit?

Als afzender op de sticker staat "Postorder" en als inhoud "internetbestelling". Verder staat er een instructie voor de postbode op dat hij alleen op jouw adres mag afleveren en dus niet bij de buren.

Meer informatie over onze verpakking vindt je hier.

Klantenservice

Wij helpen je graag.

E-mail: info@toydate.nl

24/7 Binnen 4 uur reactie

 

Kan ik jullie ook bellen?

We bieden geen telefonische ondersteuning bij ToyDate. We hebben ervaren dat we onze klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn per e-mail. Stuur ons gerust een e-mail, dan zullen we bewijzen dat je van ons de beste support krijgt!